Knol adviseurs
Bij Knol adviseurs is uw verzekering in goede handen. Door de relatieve kleinschaligheid waarmee wij werken zullen wij u persoonlijk en op maat advies geven. Precies op uw situatie toegespitst. Tricolore Zwolle

Ons kantoor is gevestigd in het Tricolore bedrijfsverzamelgebouw aan de Paxtonstraat 3r, 8013 RP in Zwolle.
Tel: 038-4600256
Fax: 038-4600143
KvK Zwolle: 50531320
Waarom Knol adviseurs?
Tuurlijk, internet is reuze handig. Je kunt er in korte tijd veel informatie mee verzamelen en zaken regelen. Ook op het gebied van verzekeringen.
Toch zijn wij ervan overtuigd dat het samenstellen van een goed pakket van verzekeringen maatwerk is waarbij alle ins- en outs- bekend moeten zijn voordat er een weloverwogen -en juiste- keuze gemaakt kan worden. Bij onvoldoende kennis van zaken kunt u overlap, of erger, hiaten tussen verschillende verzekeringen oplopen. Knol-adviseurs kan u dit helpen voorkomen.

Historie van het bedrijf
1 januari 1974. Knol senior neemt de stap en gaat voor zichzelf beginnen, hiermee is Knol AssurantiŽn geboren. Op 1 october 1974 verhuist het gezin Knol naar de Veldhoekweg in Wijthmen vanwaar het kantoor aan huis is uitgebreid. Tot 1 maart 1994 is het zo gebleven. Bert Knol kwam vanaf deze datum bij vader Knol in de zaak. Mede hierdoor was het noodzakelijk dat het kantoor verhuisde naar het pand aan de Ministerlaan in Zwolle-zuid. Op 14 september 2001 wordt vader Knol 65 jaar. Dit is voor hem het moment om te gaan rusten van de gedane arbeid. Het is tijd voor de jongere generatie en neemt Bert Knol het roer definitief over. Ruimtegebrek en personele groei deed ons uitwijken naar een nieuwe locatie, en zo zijn wij op 1 maart 2004 verhuisd naar de locatie Paxtonstraat. Dit was tevens het moment dat wij zijn overgegaan naar een nieuwe bedrijfsnaam en bedrijfslogo. Knol AssurantiŽn heeft plaats gemaakt voor Knol-adviseurs. Hiermee willen we de aandacht verstigen op onze brede adviesfunctie in zowel de particuliere en de zakelijke markt en niet op ťťn maar op alle fronten. Zo komen wij graag bij u thuis als assurantieadviseur, pensioenadviseur, hypotheekadviseur of als combinatie van deze drie !